Vihdoin perillä!


Täällä ollaan! Matkaan meni kaksi päivää mutta pääsin vihdoin perille. Sekaisin on niin uni- kuin ruokarytmikin. Aikaero Suomeen on komeat kuusi tuntia.

Shala Bali on kaunis, luonnonläheinen ja rauhallinen, viidakon ja riisipeltojen ympäröimä paikka, silti kävelymatkan päässä kaupungista. Täällä tulee olemaan helppo rauhoittua ja meditoida. Ainoat äänet ovat sirkkojen siritys ja ankkojen kaakatus. Epäilen että ankat viettävät yönsä tuossa meidän uima-altaassa.

Huone on ihana! Televisiota ei ole ja netti toimii kun toimii mutta eipä haittaa. Kun tunnit maanantaina alkavat, ei muuta ehdikään tekemään. Huoneessa on ulkoilma kylpyhuone ja suuri parveke, josta on näkymä riisipellolle ja metsään.

llmasto on tietty kuuma ja kostea. Ukkoskuurot virkistävät ihanasti yli kolmenkymmenen asteen helteessä. Joogaaminen tulee olemaan hikistä hommaa.

Päivällä lenteli paljon pelottavia etusormen mittaisia herhiläisiä. Illalla lentelee kauniita tulikärpäsiä ja katossa vilisee pikkuliskoja. Sängyn alle en ole uskaltanut kurkata. En pelkää, en vain halua tietää.

Sängyn ympärille on puuvillaiset hyttysverhot yötä varten. Malariaa ei tarvitse tällä alueella pelätä mutta kunnon hyttyskarkote on silti hyvä olla mukana.

Nyt vaan yritän sopeuttaa kehon ja mielen uuteen aikarytmiin ja ruokavalion muutokseen. Shala Balin keittiö on erinomainen! Tarjolla on hyvää ja monimuotoista kasvisruokaa ja aivan järkyttävän ihania lasseja, smoothieita ja pirtelöitä tuoreista hedelmistä. Helposti siis vedän tämän ajan täysin vegenä.

Namaste

PS. hengityssuojain on mukana! Kiitos Vieremäläisille, jotka tiesivät jo yhdeksän vuotta sitten lahjaa hankkiessaan, mitä tulen tarvitsemaan.

PPS. Mitkä työasiat?


52 katselukertaa0 kommenttia

© 2016 by CondiYoga with Love