UUSI CondiYoga-studio vihdoin avattu!


Kiitollisena otan Universumilta vastaan uuden mahdollisuuden jakaa Joogan viisautta ja ihanuutta! Namaste!

Tämä tila tuli todellakin eteeni kuin tarjottimella, ilman että minun tarvitsi juurikaan asian eteen ponnistella. Samoten kaikki remonttiin ja kunnostukseen liityvä järjestyi nopeasti ja vaivattomasti (ja kukkarolleni sopivasti) vaikka väliin pitikin vähän jännittää.

En voi muutakuin ihmetellen todeta todeksi että; se mikä on tarkoitettu kyllä tulee ajallaan ja pakotamatta ja juuri itselle parhaiten sopivalla tavalla.

Studio on siis valmis ja ryhmät alkavat taas viikolla 9. Hieman oli vaikeaa valita uuden ympäristön tarpeiden mukaista tarjontaa mutta aloitan nyt niillä mitkä ovat itselläni lähimpänä sydäntä ja mitä olen yleensä enemmistölle havainnut tarpeellisiksi. Eli korjataan nykyisen kiireisen elämäntavan aiheuttamia painonhallintaan ja istumatyöhön liittyviä ongelmia sekä lievitetään stressiä. Tarkemmat kurssikuvaukset löytyvät sivulta Kevään 2018 Ryhmät.

Eikä siinä edes kaikki!

CondiYoga on nyt myös ensimmäistä kertaa mukana JOOGA FESTIVAALEILLA.

Meidät löytää osastolta P42.

Tarjolla on lisätietoa kursseista ja valikoima ihania buddha-patsaita ja rannekkeita sekä arpajaiset joissa voittona hetki lepoa ja harmoniaa kahdelle Haikon Kartanossa.

Tervetuloa tutustelemaan


41 katselukertaa0 kommenttia

© 2016 by CondiYoga with Love